Samarbejde er utrolig vigtigt hvis vi skal præstere godt og trives. Samarbejde er også vigtigt for videndeling og innovation. Vi deler faktisk helst viden med dem vi kan lide. Denne video handler om professionalisering af det at være kollegaer og ansat. At kunne lave godt følgeskab til sin leder som selvledende medarbejder. samarbejde på arbejdspladsen, samskabelse og samarbejde mellem kollegaer, god tone, selvledelse og samarbejde, aktivt følgeskab i selvledelse, lederen rolle i samarbejde. Samarbejde og professionalisering af det at være kollega og ansat er også temaet i denne youtube video. Du kan finde det 3 plakater om samarbejde her. Nyhedsbrevet du kan få gratis inspiration igennem finder du her.

Giv dine medarbejdere oplæring og introduktion til selvledelse. Når du som undre dig over at medarbejderne ikke bidrager mere konstruktivt i samarbejder, er manglende.

Ledelse af selvledelse – få konstruktiv følgeskab, medledelse og samarbejde

deres gode personlighed men de mangle grundlæggende introduktion til det du sikker ønsker dig af selvledende medarbejdere.  Hvad vil det sige at være selvledet og huske samarbejder og videndeling? Hvilke kompetencer er vigtige som selvledet medarbejder?e

 

Nyhedsbrevet du kan få gratis inspiration igennem finder du her.


Comments are closed.

 Viden, Værktøjer og Tilbud
Ledelse af selvledelse - Få Vi-følelse og konstruktivt medspil

Gratis guide:
7 årsager til, at dine
medarbejdere endnu
ikke leverer det,
du ønsker dig!


Egen selvledelse
- frihed i hverdagen

Kend de 4 største fejl

Fire ud af Seks stjerner i Jyllandsposten

Den nye bog har fået sit helt eget site - her kan du se mere om bogen og finde ekstra materialer

Bogesitet : Ledelse af selvledelse

Bogen Selvledelse og fællesskaber
Selvledelse