Lær at være din egen bedste leder – interview til FTF

FTF bragte i anledning af udgivelsen af Antologien “Selvledelse og Fællesskaber – nye perspektiver på det moderne arbejdsliv” et interview med Sanina Kürstein. Her er et kort citat fra interviewet:

Michael Kjærgaard: Hvad mener du, at medarbejdere og ledere kan få ud af at læse bogen? -
Jeg tog initiativ til bogen, fordi jeg ville give folk mulighed for at se sin egen virkelighed på en ny måde. Det synes jeg, at en antologi som ’Selvledelse og fællesskaber’ kan, fordi de forskellige bidragsydere til bogen giver mange forskellige og nye tanker, som kan give den enkelte nogle nye handlemuligheder. Forfatterne har givet nogle meget konkrete og fremadrettet bud på selvledelse, som bredt dækker forskellige fagligheder, fordi de alle skriver med meget forskellige baggrunde.

Værktøjsbog om selvledelse i praksis - her får du mange bud om selvledelse fra Gitte Haslebo, Jesper Tynell, Maja Loua Haslebo, Jean-Christian Delay, Flemming Andersen, Thomas Ryan Jensen, Christine Ipsen og Sanina Kürstein
En hurtig bog med masser af fagligt indhold

Du kan læse interviewet her. Bogen “Selvledelse og fællesskaber – nye perspektiver på det moderne arbejdsliv” kan købes hos mig. Prisen er 330,00 kr. incl moms + 20 kr i porto. Send mig en mail på sk@sensio.dk – Så pakker jeg og sender bogen med det samme. Her får du nogle praktiske øvelser til refleksion og opladning i løbet af dagen med i købet.
Du kan også købe bogen hos Dansk Psykologisk Forlag.


  Vær en succesfuld leder
3 ting - succesfulde ledere gør

Få den gratis guide:
3 ting succesfulde ledere gør, som du let kan gøre!

Fire ud af Seks stjerner i Jyllandsposten

Den nye bog har fået sit helt eget site - her kan du se mere om bogen og finde ekstra materialer

Bogesitet : Ledelse af selvledelse

Bogen Selvledelse og fællesskaber
Selvledelse