Selvledelse i interesseorganisationer – fagforeninger, patientforeninger m.v.

Selvledelse har også altid været et vilkår i interesseorganisationer. Arbejdet er  præget af entusiastiske fagspecialister, der elsker deres fag. I takt med at opgavemængden bliver stadigt mere kompleks, stadigt større og der ikke kommer flere hænder til, bliver behovet for at gentænke selvledelse i interesseorganisationer som fagforeninger, patientforeninger, politiske partier m.v. tilsvarende større. Ofte er der også her udfordringer i tonen -- man kommer simpelthen til at bruge sine akademiske værktøjer også i sin kollegiale kommunikation, hvilket ikke altid er det mest konstruktive.

Er du særligt interesseret i ledelse af selvledelse i interesseorganisationer, så skriv dig op til nyhedsbrevet her til højre.

Vi fik mere end forventet
”Vi havde en temadag i Spar Nord Kreds Når vi lykkes med selvledelse I kredsbestyrelsesarbejdet med Sanina Kürstein. Jeg var rigtig tilfreds med dagen. Den ramte ret godt og jeg oplevede, vi fik mere end forventet. F.eks. erkendelser, som er vigtige for at forstå de dilemmaer, der er ved selvledelse ikke mindst når man er politisk valgt. Og så er Sanina Kürstein en dygtig workshopleder -- hun gør, hvad hun underviser. Hun er klar, skarp og tillidsfuld. Det bliver også tydeligt, hvad der skal til for at vi som ledere kan lede de selvledende kredsbestyrelsesmedlemmer. ”

Jannie Skovsen Næstformand Spar Nord Kreds

 


  Vær en succesfuld leder
3 ting - succesfulde ledere gør

Få den gratis guide:
3 ting succesfulde ledere gør, som du let kan gøre!

Fire ud af Seks stjerner i Jyllandsposten

Den nye bog har fået sit helt eget site - her kan du se mere om bogen og finde ekstra materialer

Bogesitet : Ledelse af selvledelse

Bogen Selvledelse og fællesskaber
Selvledelse